naar top
Menu
Logo Print

Op zoek naar inspirerende vergadervenues?

Zakentoerisme Vlaams-Brabant maakt je wegwijs in het grote aanbod van vergadervenues of teambuildingactiviteiten
magazine

De provincie Vlaams-Brabant heeft een ruim aanbod aan geschikte vergadervenues voor jouw bedrijf die uniek zijn in hun accommodatie, inrichting of door hun ligging. Vergaderen in het historische Leuven of in de inspirerende natuuromgeving van het Hageland en de Groene Gordel rond Brussel, in een zaal met hypermodern design of met eeuwenoude charme, op het water of in een kasteel, de mogelijkheden zijn onbeperkt!

Zakentoerisme Vlaams-Brabant maakt je graag wegwijs in dit aanbod en beschikt daarvoor over een zeer handige en gebruiksvriendelijke website. Via de zoekmotor kan je als planner heel snel de gewenste vergaderzalen of teambuildingsactiviteiten terugvinden. Je kan zoeken aan de hand van verschillende parameters zoals regio, aantal personen, al dan niet met logies, een ligging in nabijheid van de luchthaven enz. Op die manier vind je in een handomdraai een concreet aanbod van locaties die voor jouw event in aanmerking komen. Van de partners die je interesseren kan je brochures met de website-informatie downloaden. Dit zijn handige fiches die als inspiratie- en informatiebron kunnen dienen bij verder intern overleg. Wil je graag prijsinformatie over een aanbod, dan kan je met één druk op de knop bij 5 partners tegelijk een vrijblijvende offerte opvragen. Op ons platform worden ondertussen meer dan 250 locaties en teambuildingsaanbieders voorgesteld. Hierbij bewaken we de kwaliteit van de dienstverlening.

Maak dus zeker gebruik van onze website  bij het plannen van je vergadering of event! Het is de tool bij uitstek om je te inspireren en om alle nodige informatie over een venue of voor een teambuilding in een oogopslag terug te vinden.

Vergeet je ook niet in te schrijven op onze nieuwsbrief of volg ons via Linked-In. Zo blijf je op de hoogte van de uitbreiding van het website-aanbod en ander nieuws aangaande zakentoerisme in Vlaams-Brabant.

TOERISME VLAAMS-BRABANT

TOERISME VLAAMS-BRABANT

PROVINCIEPLEIN 1
3010 KESSEL-LO
+3216267620
+3216267676