naar top
Menu
Logo Print

WWW.ZAKENTOERISMEVLAAMSBRABANT.BE

Perfecte locatie in enkele kliks met zoekmachine

Zakentoerisme Vlaams-Brabant lanceerde in maart 2018 een gebruiksvriendelijk platform waarmee eventplanners snel de geschikte vergaderzaal of teambuildingactiviteit kunnen vinden. Dat kan voor het Hageland, Leuven en de hele groene gordel rond Brussel. Ondertussen hebben zowel kleine bedrijven als multinationals al de weg gevonden naar de zoekmachine www.zakentoerismevlaamsbrabant.be.

www.zakentoerismevlaanderen.be


VIJF OFFERTES BINNEN 48 UUR

De zoekmachine werkt eenvoudig: u voert het aantal personen in voor uw event en u klikt op de kaart van Vlaams-Brabant voor een specifieke regio. Of u kiest eerst een bepaald type vergaderzaal (in het groen of een auditorium met publiekstribune bijvoorbeeld). Een andere mogelijkheid: u duidt uw voorkeur voor teambuildingactiviteit aan (rond eten en drinken, actief en outdoor, of cultureel geïnspireerd). Het resultaat is telkens hetzelfde: u krijgt de locaties die precies voldoen aan uw eisen. Per selectie kunt u tot vijf offertes aanvragen. Alle venues hebben zich geëngageerd om u binnen de 48 uur een prijsvoorstel op te sturen.

FOCUS OP KWALITEIT VAN VENUES

Zakentoerisme Vlaams-Brabant waakt nauwlettend op de kwaliteit van de locaties en activiteiten. Baptist Vlaeminck: “Niet zomaar iedereen kan bijvoorbeeld zijn zaal promoten via het platform. De locatie wordt eerst bezocht en gecontroleerd op kwaliteit. Om een paar criteria te noemen: er moet altijd iemand bereikbaar zijn en professioneel fotomateriaal is onontbeerlijk. Het spreekt ook vanzelf dat er wifi moet zijn en dat de venue technische ondersteuning moet kunnen bieden." Zakentoerisme Vlaams-Brabant breidt het aanbod steeds verder uit. Momenteel wordt gewerkt aan iets nieuws binnen de teambuilding, namelijk rond Hagelandse wijn. Binnenkort wordt het aanbod co-workingplaces vergroot.

BLIJF OP DE HOOGTE

Via het platform kunt u brochures van de door u geselecteerde locaties downloaden. Handig, als u eerst wil overleggen met collega's. Nieuwe venues worden bekendgemaakt via LinkedIn. Daar leest u ook interessante weetjes over de sector en vindt u leuke lijstjes. Bijvoorbeeld: de vijf zalen met het mooiste uitzicht. Op de homepage kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van wat er beweegt bij Zakentoerisme Vlaams-Brabant.

 

provinciehuis

GOED BEREIKBAAR EN TOCH CENTRAAL

De provincie Vlaams-Brabant verhuurt zélf een auditorium, een polyvalente zaal en meeting rooms in het provinciehuis in Leuven. Zakentoerisme Vlaams-Brabant is er gehuisvest. Er zijn eveneens koffiepauzeruimtes, een restaurant en een tuin met terras. Het gebouw ligt vlak bij het station en heeft een ondergrondse parking.

TOERISME VLAAMS-BRABANT

TOERISME VLAAMS-BRABANT

PROVINCIEPLEIN 1
3010 KESSEL-LO
+3216267620
+3216267676