naar top
Menu
Logo Print

ZAKENTOERISME EN TEAMBUILDING IN VLAAMS-BRABANT

Nieuwe zoekmachine die elk bedrijf moet kennen

Zakentoerisme Vlaams-Brabant lanceerde in maart een viertalige website. Hiermee bieden ze bedrijven een platform aan waar ze een locatie kunnen vinden in het Hageland, Leuven en de groene gordel rond Brussel. Of dat nu is voor een vergadering, een personeelsfeest of een teambuilding. Offertes vraagt u via het platform rechtstreeks aan de venue.

HANDIGE ZOEKMACHINE

Www.zakentoerismevlaamsbrabant.be

“Eigenlijk is de website één zeer handige, gebruiksvriendelijke zoekmachine", licht Monique Swinnen, gedeputeerde voor toerisme, de website toe. “U vindt er de locatie voor uw meeting, congres, studiedag, brainstormweekend enz. Ook voor uw teambuilding vindt u de juiste plek dankzij de inspiratie die we u geven. Hiervoor zijn er drie categorieën: bier en culinair, actieve outdoor teambuildings en culturele teambuildings."

Locaties gescreend

Vlaams Brabant

Liesbet Vandenberghe, coördinator van het zakentoerisme in Vlaams-Brabant, legt uit welke locaties een plaats krijgen op de site: “We zijn ooit zelf begonnen met het oplijsten van goede locaties, maar tegenwoordig zijn het de aanbieders zelf die naar ons toekomen. Via een inspectie gaan we na of ze voldoen aan de eisen die bedrijven stellen. Als dat zo is, nemen we ze op in ons onlineaanbod. Onze zoekmachine bevat ondertussen 214 aanbieders, waarvan een vierde organisatoren van events en teambuilding."

ZOEKEN OP DIVERSE CRITERIA

Zoeken kan specifiek op regio, of je kan zoeken naar locaties in het groen, rond de luchthaven enzovoort. En telkens volgens het aantal personen en al dan niet met logies. U ziet welke activiteiten u als zakentoerist kunt doen op de venue. Zodra u een aantal resultaten hebt gekregen, kunt u verder verfijnen, bijvoorbeeld op gratis parking. Voor elke interessante locatie kunt u detailinfo met foto's downloaden en printen. Handig om met een collega te overleggen. Of u vraagt rechtstreekse offertes. Dat kan tot aan vijf locaties in één keer.

Vlaams Brabant

WELKOM OP INSPIRATIEDAGEN

Wilt u een aantal locaties zelf gaan bekijken? Toerisme Vlaams-Brabant organiseert uitstappen naar meerdere adressen. Alle info staat op www.zakentoerismevlaamsbrabant.be. Of schrijf u in op de nieuwsbrief om te weten wanneer en waar er inspiratiedagen gepland zijn. Ideaal om nieuwe plekken te leren kennen.

Via LinkedIn 'zakentoerisme-vlaams-brabant' blijft u op de hoogte van wat er gebeurt in de meetingsector.
Nieuwe vergaderlocaties en info over de inspiratiedagen? Schrijf u in op de nieuwsbrief.

TOERISME VLAAMS-BRABANT

TOERISME VLAAMS-BRABANT

PROVINCIEPLEIN 1
3010 KESSEL-LO
+3216267620
+3216267676