naar top
Menu
Logo Print

UW BEURSORGANISATIE IN GOEDE HANDEN BIJ FORMAT+

Dochteronderneming expo360 ook specialist in ontwerp mobiele podia

Event- en communicatiebureau Format+, sinds 2000 een bekende naam in de industrie, is sinds 2012 ook actief in de beurssector. Dit kwam niet helemaal uit de lucht vallen, Format+ had al de ervaring in het opzetten en organiseren van corporate- en networking events. Onder de naam Expo360, een dochteronderneming, verzorgt het bureau uw productpresentaties van A tot Z.

ERVAREN PARTNER…

Format+ is een ervaren partner voor al uw evenementen, beursstanden en productlanceringen. Met een dito gemotiveerd team dat er vanaf dag 1 alles aan doet om uw project te realiseren.

Of zoekt u eerder iemand die u helpt bij de organisatie van uw congres, persevenement of teambuilding? Ook dán ontdekt u de plus van Format+. U hebt een origineel idee voor een bedrijfsfeest? Een gekke stunt om een nieuwe wagen te lanceren? Samen met u zit Format+ graag rond de tafel om te kijken hoe ze uw idee kunnen realiseren. Op basis van uw briefing gaat het team aan de slag. Beginnen gebeurt altijd bij het bedenken van een gepast concept. Eindigen bij het eindresultaat. Want bouwen, zagen, hameren, schuren, vegen, schilderen, decoreren … gebeurt steevast met vaste partners. Zo bent u zeker dat u straks die deadline haalt.

…MAAR OOK BEURSORGANISATOR

In opdracht van de Confederatie Bouw organiseert Format+ reeds enkele jaren de “Belgium RoofDay" en de “Dag Van De Afwerking". Hier staat het bureau in voor de concept-uitwerking, het uittekenen en renderen van de 3D-plannen voor de indeling van de standen (9.000 m²), het bouwen van telkens 145 standen, de communicatie voor elke exposant (o.a. ontwerp en montage van baches, posters,…), de logistieke opvolging tijdens de op- en afbouw en de follow-up tijdens de beurs. Kortom, de volledige set-up en organisatie van beide beurzen/network-events.

AUTOPODIA

Expo360 is daarnaast gespecialiseerd in het ontwerp, de uitvoering en plaatsing van mobiele podia die vooral ingezet worden bij de lancering van nieuwe wagens. Daarvoor werden negen vaste en negen mobiele podia modellen ontwikkeld waar u ongetwijfeld de show mee steelt. Want, dan toont u uw nieuwste product echt vanuit élke hoek.

Branding
En, bent u nog op zoek naar de juiste branding op uw podium? Ook dan kruipt het team van Expo360 achter de computer om uw communicatie te ontwerpen én te produceren. Expo360 is dan ook geen alledaagse 'podiumbouwer' maar een leverancier gespecialiseerd in autopodia die luistert naar de noden van de klant en zijn product.

FORMAT +

FORMAT +

KOUTERBAAN 24
1840 LONDERZEEL
+3252310156
+3252337715